Zakaj za tlakovanje dvorišč izbrati Libela Group?

V kolikor želite natančnega, kvalitetnega, hitrega in ugodnega izvajalca za tlakovanje dvorišč, potem boste izbrali Libela group. Pohvalijo se lahko, da je njihovo razmerje med kvaliteto in ceno najugodnejše za stranke med vsemi izvajalci za tlakovanje dvorišč v Sloveniji. Še pred začetkom dela vam omenjeni ponudnik pripravi točno cenovno in časovno ponudbo, tako da ni skritih stroškov, ki bi vam jih zaračunali dodatno po končanem delu, razen seveda, če se vi kot naročnik med samim delom ne spomnite še nekaj in še nekaj dodatno naročite, potem je logično, da bo potrebno doplačilo.

Cena za tlakovanje dvorišč

Cena za tlakovanje dvorišč je odvisna predvsem od terena na katerem se bo pripravila podlaga – drenaža za kasnejše tlakovanje dvorišč, obsega potrebnih del in pa seveda od izbire tlakovcev. Tlakovci pa so različni, najbolj priporočljivi so betonski, ki imajo tako rekoč neomejeno življenjsko dobo. Libela group vam ceno pove v naprej, in sicer vam takoj po brezplačnem ogledu terena okoli vaše hiše oz. poslopja, kjer želite, da se tlakovanje dvorišč opravi, pripravijo povsem točno cenovno in časovno ponudbo brez skritih stroškov, pri kateri je razmerje med ceno in kvaliteto na najvišjem nivoju v Sloveniji.

Tlakovanje dvorišč na beton

Pri omenjenem podjetju so specialisti tudi za tlakovanje dvorišč na beton. Ta postopek je namreč nekoliko bolj zahteven od običajnega tlakovanja dvorišč. To pa zato, ker je odvisno kako je bila betonska podlaga narejena. Strokovnjaki navedenega podjetja pa močno odsvetujejo kombinirano podlago, torej da je deloma betonska in deloma peščena (običajna), to pa zato, ker se bi vse skupaj različno posedalo. Kljub praktično enaki ceni za tlakovanje dvorišč na betonsko ali peščeno podlago, se bolj priporoča peščena, in sicer zato, ker peščena omogoča lažje odstranjevanje tlakovcev v primeru potrebe po npr. izkopih za potrebe različnih priklopov na javno omrežje. Kaj je za vas bolje izveste že takoj na brezplačnem ogledu strokovnjaka pri vas doma.