Klop za trebušnjake in druge fitnes bench naprave

Lahka in prilagodljiva telovadna klop za trebušnjake je idealna za izvajanje vaj za lepo oblikovan in mišičast trebuh. Napravo lahko uporabljate doma ali pa kjerkoli drugod. Prednost pa je v tem, da jo ob končanem treningu lahko tudi enostavno in hitro zložite ter pospravite v kot. Ta fitnes oprema je primerna za vse, ki si želite oblikovati trebuh.

Domačo telovadnico pa lahko nadgradite tudi z drugimi bench postajami, s katerimi boste lahko razgibavali in krepili tudi druge mišice na telesu. Na primer, na voljo je vadbena klop za krepitev hrbtnih mišic, prilagojena postaja za trening z lastno telesno težo, profesionalna oprema za bolj zahtevne uporabnike ter inverzijska miza za raztezanje mišic v hrbtnem in ledvenem predelu.

Robustna in kompaktna klop za trebušnjake

Tunturi AB20 fitnes klop za trebušnjake, ki je na voljo za nakup v specializirani spletni trgovini Fitnesshop, tehta le osem kilogramov. Navkljub lahkosti pa ima vgrajeno zelo kompaktno in trpežno ogrodje ter ima izdelan robusten okvir. Vse to omogoča veliko mero stabilnosti pri izvajanju vaj za trebušne mišice. Tako se naprava ne bo premikala po tleh, vi pa boste lahko na njej trenirali pod različnimi obremenitvami.

Zaradi močne konstrukcije napravo umeščamo med višji rang telovadne opreme za domačo uporabo. Sicer pa je postaja primerna za vse starosti ter za rekreativne fitnes navdušence, ki bi želeli izgubiti nekaj kilogramov in oblikovati trebuh, in za profesionalne športnike, ki želijo ojačati trebušne mišice. Kompaktna klop za trebušnjake vam bo pomagala pridobiti večjo mišično maso v predelu trebuha, pri čemer se bo zmanjšal obseg trebuha in maščobne obloge na bokih.

Zložljiva klop za trebušnjake z nastavitvami naklonov

Prednost je v tem, da pri izvajanju vaj za trebuh lahko po želji nastavljate različne naklone. Tako lahko kombinirate manjše obremenitve z večjimi obremenitvami. Na splošno velja, da večji kot je naklon naprave, bolj boste obremenili trebušne mišice. Zaradi tega je telovadna klop za trebušnjake tudi primerna za vse nivoje fizične pripravljenosti. Nastavite lahko tudi različne višine opore za noge, ki jih prilagodite glede na vašo telesno višino.

Druga prednost je v tem, da klop za trebušnjake lahko enostavno in hitro zložite in pospravite za vrata, pod posteljo, ob zid ali pa za omaro. Naprava vam ne bo vzela veliko prostora v stanovanju oziroma sobi, saj dimenzije zložene postaje merijo v dolžino 120 centimetrov ter v širino le 33 centimetrov. Sestavljena naprava pa v dolžino meri 130 centimetrov, zato tudi v tem primeru ne zaseda veliko prostora.

Oblazinjena vadbena klop tudi za ramena in hrbet

Gosto oblazinjena bench Tunturi vadbena klop z močno konstrukcijo, ki je na voljo za nakup v specializirani spletni trgovini Fitnesshop, ima naslon za hrbet, ki omogoča možnost nastavljanja za šest različnih pozicij. Po višini pa lahko nastavite tudi kot sedeža in postajo za noge, zato lahko krepite tako zgornji kot spodnji del telesa.

Prilagodljiva postaja za noge omogoča, da na opremi izvajate tudi vaje s klasičnimi in olimpijskimi utežmi. Vzdržljiva vadbena klop omogoča, da z nastavitvami naslona za hrbet izvajate fitnes vaje za prsa, hrbet in trebuh ter vaje za ramena, pri čemer krepite triceps in biceps predel mišic.

Nastavljiva vadbena klop za hrbtne mišice

Trinajst kilogramov težka vadbena klop za krepitev hrbtnih mišic je idealna za izvajanje treninga, ki vam bo pomagal pri odpravljanju bolečin in napetosti v križu ter v zgornjem delu hrbta. Fitnes naprava za domačo telovadnico je odličen pripomoček za krepitev in rehabilitacijo križa oziroma spodnjega dela hrbta.

Uporabljate pa jo lahko tudi za krepitev nožnega bicepsa oziroma zgornjega dela nog in za krepitev mišic v predelu zadnjice. Opremo lahko nastavite po višini. Zaradi posebnega mehanizma, pa lahko postajo za hrbet tudi enostavno zložite in pospravite.