Spletna stavnica Bet365 s stavami v živo

Internetna stavnica Bet365 je znana po tem, da nudi stave v živo za več različnih športov ter prenose tekem v živo. Poleg tega pa lahko igrate tudi moderne igre in koristite pomoč v živo, saj je vzpostavljena zelo odzivna tehnična podpora za uporabnike. Zaenkrat pa stavnica še ni dostopna v slovenskem jeziku, vendar jo boste uporabljali brez težav, če poznate osnovne izraze v angleščini.

Zaradi premočne konkurence na stavnih trgih so slovenski državni organi blokirali dostop do stavnice, ki je združena pod okriljem interaktivnega spletnega mesta Športni Portal. Zato pa je na voljo Bet365 alternative link, kateri vas bo le z enim klikom vodil do stavnice. Alternativna povezava omogoča neomejen dostop, zato boste lahko kadarkoli stavili na svoje favorizirane športne ekipe.

Bet365 z odličnimi kvotami in široko izbiro plačilnih metod

Stavnica nudi odlične kvote na posamezne športe, med katerimi je najbolj izpostavljen prav nogomet in evropske nogometne lige, o katerih si lahko več preberete pod rubriko stavni nasveti. Tako boste lahko poiskali najboljše kvote za tekme, ki so napovedane, ter dobili vpogled v aktualno dogajanje in zanimive novice.

Na internetni stavnici lahko izbirate med različnimi plačilnimi metodami, tako za vplačila stav kot za izplačila dobitkov. Uporabljate lahko klasična bančna nakazila ter kreditne in debetne kartice ali pa prenose sredstev opravljate preko spletnih plačilnih ponudnikov, kot je Neteller, Entropay in Skrill.

Bet365 alternative link – povezava, ki vedno deluje

Če se soočate s težavami pri dostopanju do stavnice, morate vedeti, da je Slovenija že pred nekaj časa onemogočila dostop in zato stare povezave ne delujejo. Vendar pa je dostop ponovno omogočen z Bet365 alternative link. Ta povezava vedno deluje.

Poleg tega pa so prenovili tudi spletno stran, ki ne deluje več v flash načinu, ampak je na voljo prenovljena stran, ki nudi boljšo uporabniško izkušnjo. Novo stran stavnice boste prepoznali po značilni zeleno rumeni barvi, ki je tudi njen zaščitni znak.

Bet365 stavnica s prenosi tekem in stavami v živo

Posebno pozornost pritegnejo stave v živo. V živo lahko stavite na manj poznane nogometne lige in športna tekmovanja kot tudi na priljubljene in bolj poznane nogometne ekipe in tekme v drugih športih. Ko se določena tekma že odvija, lahko vplačate stavo na dano kvoto in vmes spremljate rezultat, dokler se tekma ne zaključi.

Internetna stavnica pa nudi tudi kakovostne prenose tekem v živo. Ob registraciji in minimalnem nakazilu na vaš stavni račun lahko brezplačno gledate prenose v živo. Tu lahko gledate tudi tiste prenose tekem, ki niso predvajani na televiziji.

Športne stave na mobilnem telefonu

Na mobilni telefon si lahko enostavno in hitro prenesete mobilno aplikacijo, preko katere lahko spremljate rezultate tekem in stavite na vašo priljubljeno ekipo. V aplikaciji lahko opravite vse, kar bi sicer opravili na spletni strani. Ta način je tudi bolj priročen, saj je prilagojen mobilnim napravam. Spletno aplikacijo Bet365 Mobile lahko namestite tako na telefone z Android operacijskim sistemom kot na telefone z iPhone operacijskim sistemom.

Pridobite Bet365 Bonus za nove uporabnike

Ko se boste registrirali in odprli stavni račun na stavnici Bet365, vam bo Športni Portal ponudil možnost, da izkoristite ugodnost v obliki bonusa za nove uporabnike. Bonus pridobite tako, da vplačate minimalen znesek v višini 5 eur in stavite sredstva na določeno tekmo. To pomeni, da vplačate stavo na vsaj eno tekmo.

S tem pridobite znesek v vrednosti 25 eur za dobrodošlico. Redni igralci pa so nagrajeni tudi z bonusi zvestobe. Če boste s celotnim potekom zadovoljni in vas bo stavnica prepričala, pa lahko izkoristite tudi možnost, da med čakanji na rezultate tudi obiščete casino igre na srečo in namizne igre, kot je poker in blackjack. Tako si lahko športne stave in stave v živo popestrite na zabaven način.