Izdelava spletnih strani za večje poslovne uspehe

Kakovostna, oblikovno skladna, tehnično urejena in vsebinsko optimizirana izdelava spletnih strani je pomemben del nastopa na internetu, saj pritegne kupce in potencialne odjemalce, jih zadrži na internetnem mestu in prepriča v nakup ali povpraševanje po izdelkih in storitvah podjetja. Pomembno je, da je zasnova usmerjena k čim boljši uporabniški izkušnji.

Ob naročilu za novo internetno mesto je potrebno urediti tudi zanesljivo in hitro spletno gostovanje, pri čemer podjetje Dominatus poskrbi za zanesljivo delovanje na zmogljivih CPanel in Plesk strežnikih oziroma nadzornih ploščah, kar se odraža v izboljšanem uptime delovanju oziroma času dosegljivosti. Na voljo pa so tudi različni paketi, ki se prilagajajo potrebam podjetja.

Na kaj se mora osredotočiti izdelava spletnih strani?

Internetno mesto mora biti tako zasnovano, da z uporabo vseh elementov prinaša podjetju uspeh in nove posle. V te elemente je všteta predvsem odlična uporabniška izkušnja, sodobni trendi in dizajn, enostavnost prenosa vsebine, prilagojenost mobilnim napravam, visoke pozicije na brskalniku ter hitro nalaganje in odpiranje vsebin.

Več o tem, koliko časa traja in koliko stane izdelava spletnih strani, si lahko preberete na povezavi https://www.dominatus.si/izdelava-spletnih-strani. Tu boste našli tudi informacije o tem, kakšne so prednosti postavitve internetnega mesta na CMS, WordPress in Magento sistemu, ter kakšne prednosti prinaša odprtokodni CMS sistem ter CMS sistem po meri.

Kako poteka izdelava spletnih strani po korakih?

V prvi vrsti je najbolj pomembno začetno načrtovanje, pri čemer ponudniki izrišejo žični model, zato da naročniki dobijo vpogled v postavitev elementov in funkcije internetnega mesta. Temu sledi oblikovanje grafične podobe, ki zajema unikaten dizajn tako za vstopno mesto kot za različne podstrani, kategorije, opise izdelkov, košarico nakupa in drugo.

Grafični oblikovalec preda dizajn in strukturo v obdelavo programerju, ki poskrbi za to, da mesto dobi svojo končno podobo in da vse funkcionalnosti odlično delujejo. Če je izdelava spletnih strani usmerjena v prenovo starega internetnega mesta, pa izvajalci poskrbijo za potrebne preusmeritve iz starih na nove URL naslove, kar omogoča, da z novim mestom ne izgubite obiska in iskalnih pozicij.

Zanesljivi strežniki za spletno gostovanje z dobrim uptime časom

Ponudniki poleg postavitve internetnega mesta nudijo tudi spletno gostovanje. Naročilo obeh storitev pri enem ponudniku ima svoje prednosti, saj strokovnjaki pravočasno odkrivajo in rešujejo morebitne napake in skrbijo za to, da internetno mesto deluje 24 ur na dan, zato ne prihaja do izpadov, saj ima zanesljiv strežnik zelo dober uptime.

To pomeni, da kakovostno spletno gostovanje upošteva še druge dejavnike, ki lahko vplivajo na čas dosegljivosti internetnega mesta. Ta storitev je še posebej pomembna, če boste imeli internetno trgovino, ki pravzaprav nikoli ne počiva in je ključnega pomena, da vedno odlično deluje.

Različni paketi za spletno gostovanje in ostale storitve

Običajno je tako, da lahko izbirate med različnimi paketi, ki se med seboj razlikujejo po kapaciteti, številu domen, lokaciji strežnikov, uporabljeni nadzorni plošči, številu e-poštnih predalov, varnosti, SSL sistemu in drugo. V podjetju Dominatus pa v sklopu storitev za spletno gostovanje nudijo brezplačno kreiranje maila ali FTP-ja ter podatkovnih baz in nastavitve varnosti z odpravljanjem napak.

Kakovostna in strokovna postavitev internetnega mesta zajema brezplačno namestitev mesta na strežnike ponudnika. Če bo izdelava spletnih strani dosegla vaša pričakovanja, pa si lahko na povezavi https://www.dominatus.si/izdelava-spletnih-strani tudi ogledate, kako lahko s pomočjo specialistov za digitalni marketing učinkovito povečate obisk in prodajo.