Eritritol za sladko, a zdravo življenje

Življenje, ki ni dovolj sladko, potrebuje eritritol. Gre za naravno sladilo, ki spominja na navaden rafinirani sladkor. Med snovjo eritritol in slednjim sredstvom za slajenje pa je pomembna razlika. To sladilo namreč ne vsebuje kalorij. Odličen je za vse, ki ne morejo brez sladkega. Čaj, kava in slaščice, ki jim dodate eritritol, boste zaužili s še večjim užitkom in brez kančka slabe vesti.

Po zaužitju se številka na tehtnici ne bo kar večala in večala. Zainteresirani lahko kupite eritritol v znani spletni trgovini Malinca, katere poslanstvo je oskrbovanje strank z odličnimi izdelki. Takšnimi, ki so odlični za njihovo zdravje, kot je ravno to sladilo.

Eritritol brez nevarnih sprememb

Nadomestkov za sladkor je pravzaprav ogromno na trgu. Se sprašujete, zakaj bi se odločili prav za eritritol? Kot prvi se ponudi odgovor, da je trgovina Malinca dokazala, da ponuja le najboljše. Drugi razlogi pa so številni. Eden od njih je, da bo eritritol pomagal zmanjšati vnos ogljikovih hidratov. Pri tem vas ne prikrajša za popolnoma nič. Okus pijače in jedače bo še vedno čudovit. Tretja prednost začimbe eritritol je, da gre za sladkorni alkohol, ki ga telo ne more izrabiti za energijo. To pomeni, da ga človek izloči z urinom, in to v nespremenjeni obliki. Četrtič, izdeluje se iz koruznega škroba, ki ni bil gensko spremenjen. Ljudje se slednjega bojijo prav zaradi genskih sprememb.

Eritritol vas ne prikrajša za nič

Pridobiva se z naravnim postopkom, zato spada med najboljše, kar lahko narava ponudi. Kot nalašč je eritritol za vse, ki želijo zmanjšati količino zaužite bele kristalne snovi. Odličen je tudi za tiste, ki se bojujejo s kandido. Slednja se namreč hrani s klasično sladko začimbo. Slednja pa tudi povzroča odvisnost in s tem vedno večjo potrebo po sladkarijah. Posledica je seveda kopičanje kilogramov in vedno slabša samopodoba. Zdaj lahko vsakdo kupi eritritol in izkoristi najboljše, kar narava ponuja. Z njim lahko pripravite vse, od pijač do smutija, tortic, pit do marmelad in sokov.