Zanesljivi poslovni prevozi za uspešne sestanke

Če poslujemo s tujimi partnerji in se z njimi srečujemo na različnih krajih, lahko opravimo veliko poti. Svojim partnerjem lahko pri tem pridemo nekoliko naproti z rešitvami, kot so:

Tako jim bomo olajšali njihovo pot do naših pisarn ali seminarjev oziroma do krajev naših sestankov, zlasti če so prispeli z letalom in potrebujejo čim bolj udoben, varen in hiter transport. Uporaba javnega transporta ali taksijev namreč utegne biti bolj zamudna in manj priročna. Nekaj več informacij o tem preverite na naslednji povezavi: https://www.point2point.si/prevozi-po-meri/najem-vozila-z-voznikom/

Zadovoljstvo partnerjev je ključnega pomena pri sklepanju kupčij in pravi vtis lahko dosežemo že s tovrstnimi pristopi. Poslovni prevozi pa so lahko namenjeni tudi naknadnim neformalnim potem, večerjam ali izletom po sestankih, kot je na primer turistični ogled pokrajine, degustacije in podobno, s čimer bomo pustili še dodaten pečat. Poslovni prevozi bodo primerni tudi za naše zaposlene, ki morajo potovati na različne lokacije k dobaviteljem in strankam, saj namesto nakupa službenega avtomobila lahko z izposojenim tudi precej prihranimo.

Kakšne prednosti ima najem vozila z voznikom?

Najem vozila z voznikom, ki:

  • zna govoriti enega ali več tujih jezikov,
  • je točen,
  • zanesljiv
  • in odziven,
  • varna vožnja pa je njegova prioriteta
  • in če nam, poleg naštetega, vse opravi v urejenem oziroma skrbno očiščenem avtomobilu ali kombiju, v katerem je prepovedano kajenje,

je to lahko naša odlična izhodiščna točka. V kolikor je tudi komunikativen in pozna različne tematike, da bo znal odgovoriti gostom na morebitna vprašanja, bo to še dodaten bonus. Na ta način bomo že na začetku izkazali spoštovanje in naklonjenost za uspešno izpeljavo načrtov ter projektov z našimi sogovorniki.

Kako se dogovoriti za najem vozila z voznikom?

Preverimo pri ponudnikih, kot je point2point ipd., kakšne so naše opcije oziroma pošljimo povpraševanje glede različnih variant za najem vozila z voznikom. Če potrebujemo kaj dolgoročnega ali fleksibilnega, lahko prejmemo tudi morebitne popuste oziroma posebne ponudbe. Cena naj bo dogovorjena vnaprej, imamo pa možnost poldnevne, celodnevne ali večdnevne storitve. V ceno za najem vozila z voznikom bo poleg stroškov šoferja zajeta tudi kilometrina, končni izdatek pa bo odvisen tudi od vrste avtomobila ali kombija. Natančno opredelimo naše želje in destinacije ter urnik, če zaradi planiranja stroškov vnaprej potrebujemo točen znesek.

Poslovni prevozi za podjetja lahko pomenijo bistven prihranek

Poslovni prevozi nam lahko prinašajo veliko koristi, saj ob primerjavi izdatkov pri nakupu ali izposoji lahko opazimo, da nam pri slednji odpadejo razni operativni stroški (od servisov, menjav, popravil, do registracij, goriva, čiščenja, parkirnega mesta in tako dalje), davki, dodatna dokumentacija in drugo. Poleg tega so pri izposoji avtomatično vključene ugodnosti, kot sta zavarovalno kritje in 24-urna pomoč na cesti vse dni v tednu. Nenazadnje pa je prednost tudi ta, da lahko izbiramo različne znamke oziroma zamenjamo tisto, ki je ne želimo več uporabljati. Kratkoročne ponudbe bodo seveda nekoliko dražje kot dolgoročne, toda ko damo na tehtnico celotne stroške, je jasno, da je v vsakem primeru nakup manj ugoden.