Trajnostni kamp v osrčju čudovite narave

Ste morda že kdaj naleteli na katerega izmed trajnostnih kampov ali pa ste le razmišljali o tem, da bi bilo za naslednji dopust dobro poiskati opcijo, kjer bi lahko bili nastanjeni pri ponudniku, ki ravna trajnostno in ekološko? V tem primeru vsekakor niste edini, saj vedno več ljudi kaže interes za to, da bi v času dopusta s svojimi nastanitvami podprli tiste ponudnike, ki se trudijo, da kar najmanj škodujejo okolju in so v kar največji meri v stiku z naravo. Če ste ljubitelj kampiranja, potem verjamem, da je tudi vam pomembno, da ste v stiku z naravo.

Kje torej lahko najdete trajnostni kamp v osrčju čudovite slovenske narave?

Če vas zanima celotna ponudba trajnostnih kampov v naši državi, potem bo najbolj enostavno, da prek spletnega brskalnika preverite raznolike možnosti. Na tem mestu pa vam želim podati svojo izkušnjo, saj sem v lanskem letu iskal nek trajnostni kamp v meni priljubljenih delih države.

Že vrsto let me zelo navdušuje Bled in okolica Bleda, kar pomeni, da sem seveda avtomatsko začel z iskanjem trajnostnega kampa ravno v tej okolici.

In kaj sem ugotovil?

Našel sem res dobro lokacijo, ki ponuja na voljo raznovrstne športne aktivnosti, poleg tega pa je tam trajnostni kamp s povsem različnimi nastanitvami. Gre za kamp, ki sicer ustvarja svojo sončno energijo in tudi zelo učinkovito razpolaga z vodo. Če vas zanima kaj več, potem vas vabim, da preverite spletno stran ponudnika Eco River Camp ter tudi vi ugotovite, če je morda nastanitev v tem kampu nekaj, kar bi radi podprli.