Puloverji in jeans hlače so brezčasna kombinacija

Pomladansko prehodno obdobje je idealen čas za prevetritev vaše garderobne omare. Sedaj, ko se temperature sicer počasi a vztrajno dvigajo, bomo bunde in zimske jakne za nekaj mesecev postavili nazaj v omaro. Namesto njih bodo priložnost spet dobili moški puloverji, ki so prav gotovo eden najbolj nepogrešljivih kosovo oblačil v omari vsakega fanta in moškega, ne glede na starost in status. Ob enem bi bilo tudi dobro, da pred pričetkom poletja nabavite še kakšne dodatne moške jeans hlače, saj teh gotovo ni nikoli dovolj.

Priljubljeni moški puloverji Gap

Priljubljene trgovine s tekstilom se prav v teh dneh ponudile novo kolekcijo, v katero so vključeni tudi moški puloverji. Kot lahko vidite v njihovih izložbah ali na spletnih straneh, so poleg klasičnih črnih in sivih barv letos moderni tudi bolj pastelni odtenki. Te lahko uporabljate za praktično vsa opravila, še posebej pa za športne dejavnosti, ki se bodo z dvigom temperatur končno ponovno preselile na zunanje površine.

Seveda pa moški puloverji Gap niso edini kosi oblačila, ki vas čakajo na spletnih straneh omenjene trgovine. Če malo pobrskate po njihovih vsebinah boste videli, da so vam tam na voljo še številni drugi kosi, ki bodo v teh muhastih dneh prišli prav. Od prehodnih jaken in pletenin za hladnejše aprilske dni, do kratkih hlač, ki si jih boste lahko nadeli takrat, ko bodo sončni žarki bolj ogreli pomladni zrak.

Vedno elegantne moške jeans hlače Gap

Moške jeans hlače Gap lahko seveda nosite celo leto, ne glede na vreme in priložnosti. Na spleti strani so na voljo številni kroji: od skinny, slim, straight in straight slim do athletic. Nekaj za vse vrste postav torej. Zaradi svoje brezčasne klasike so namreč primerne tako za službene obveznosti, zasebna druženja kot poležavanje doma. Verjetno se strinjate, da so dobre stare kavbojke zagotovo eden najbolj vsestranskih kosov oblačila v zgodovini tekstilne industrije. Postale so instanten hit vse odkar so se prvič pojavile daljnega leta 1871 v Združenih državah Amerike.

Zanimiva zgodovina kavbojk

Gre za vrsto trpežne tkanine, ki je običajno izdelana iz bombažne osnove in volnenega vložka. Včasih so ji rekli tudi “krpa iz Virginije”, saj je bila prvotno namenjena tamkajšnjim rudarjem. Zelo popularne so postale v 50ih letih prejšnjega stoletja, ko so jih začeli v filmih nositi nekatere svetovno znane zveze, kot sta denimo Marlon Brando in James Dean. Slednji jih je denimo nosil v legendarnem filmu Upornik brez razloga, zato so tako ženske kot moške jeans hlače postale simbol upora, zlati med najstniki. Zelo razširjenje so bile med določenimi subkulturami, kaj kmalu pa so postale nepogrešljiv del vsakršne garderoben omare in simbol zahodne civilizacije. Iz Amerike so se zelo hitro razširile v Evropo, danes pa praktično ni koščka sveta, kjer jih ne bi nosili.

Kombinacija kavbojk in puloverja

Moški puloverji in kavboje so odlična kombinacija za vse prostočasne dejavnosti. Če se sprehodite po mestu in opazujete ljudi, boste hitro ugotovili, da večina fantov prisega prav na to kombinacijo. Popularna pa ni le med mladimi, temveč jo radi navlečejo tudi nekoliko starejši moški. Obe vrsti oblačila sta namreč udobni, vsestranski ter predvsem cenovno dosegljivi.