Najugodnejši mobilni paketi v Sloveniji

Ali ste zadovoljni s svojim mobilnim paketom? Če bi ga radi spremenili, vam večina ponudnikov telekomunikacijskih storitev omogoča preprosto zamenjavo prek vašega spletnega uporabniškega računa oziroma SMS-a.

V primeru, da niste zadovoljni s svojim operaterjem, ga ravno tako lahko zamenjate. Še prej pa se dobro pozanimajte o ponudbi, ki jo ima konkurenca. Če boste imeli dober vpogled v ponudbo različnih operaterjev, boste lažje izbrali tistega, ki vam najbolj ustreza. Najcenejši mobilni paketi so vam na voljo tukaj: https://www.bob.si/ponudba-bob/narocniski-mobilni-paketi.

Za vse, ki si želite nov pametni telefon, je odlična izbira novi iPhone 13 mini z 5G omrežjem. Izbirate lahko med petimi različnimi barvami ohišja in tremi velikostmi pomnilnika. Na voljo je tudi plačilo na obroke. Pri takojšnjem plačilu celotne kupnine pa lahko izkoristite 10-odstotni popust.

Kakovostna izdelava zagotavlja dolgo življenjsko dobo

Novi pametni telefon iPhone 13 mini je izdelan iz keramičnega stekla, odpornega na prakse, zaradi česar je ta telefon močnejši od vseh dozdajšnjih. Ohišje telefona je iz eloksiranega aluminija, ki se sicer uporablja tudi pri vesoljski tehnologiji. Dodatni oleofobičnim premaz zagotavlja visoko trpežnost in ustrezno zaščito v primeru padcev oziroma udarcev.

iPhone 13 mini uporablja procesor Apple A15 Bionic in ima delovni spomin 4 GB. Pri izbiri notranjega pomnilnika imate tri možnosti. 128 GB, 256 GB, 512 GB. Kapaciteta baterije znaša 2.438 mAh, kar vam omogoča do največ 17 telefonskih pogovorov ter do največ 55 ur v stanju pripravljenosti. Možno je brezžično polnjenje z močjo do 7,5 W in hitro polnjenje z 20 W.

iPhone 13 mini z 5G, 2G, 3G in LTE omrežjem

Omogoča lovljenje signala v štirih različnih omrežjih, obenem pa še nudi številne možnosti povezav z različnimi elektronskimi napravami. Tako so vam na voljo priključki USB 2.0 in LIghtning, WLAN, Bluetooth, GPS, GPRS, HSPA+, HDSPA/HSUPA in NFC. iPhone 13 mini je možno uporabljati tudi kot zunanji modem.

Ima najnaprednejši sistem dvojnih kamer, večjo baterijo od prejšnjih verzij in čip A15 najnovejše generacije. Sistem dveh kamer omogoča preprost zajem slike, tako da boste lahko ulovili vse nepozabne trenutke vaših dogodivščin. Pametni telefon iPhone 13 mini je na voljo v petih barvah. Beli, roza, rdeči, modri in črni.

Kaj vključujejo ugodni mobilni paketi?

Menjava operaterja je lahko precej preprosta. Le za nekaj evrov kupite SIM kartico, ki vključuje začetni bonus, ki ga lahko takoj začnete koristiti. Bonus znaša 100 enot, ki jih lahko porabite v obliki SMS sporočil, minut telefonskih pogovorov ali prenosa podatkov v Sloveniji. Novi mobilni paketi so vam na voljo preko klicnega centra ali prek spleta.

Običajno so mobilni paketi v ponudbi posameznega operaterja ločeni glede na količino posameznih storitev, ki jih ponuja izbrani operater. Tako imate lahko na voljo 3000 minut pogovorov, pošljete 3000 SMS-ov in 100 GB prenosa podatkov v Sloveniji za zelo ugodnih 12,99 evrov. Za vse tiste, ki bi raje plačali še manj, pa so na voljo mobilni paketi, za katere bo mesečno treba odšteti samo 5 evrov.

Izbranemu operaterju preprosto sporočite, kateri paket ste izbrali, in pri njih prijavite naročniško razmerje. Če se kadarkoli kasneje premislite in s svojo izbiro ne boste več zadovoljni, ga lahko brezplačno zamenjate za tistega, ki vam bolj ustreza. Novi mobilni paketi vam omogočajo preprosto in hitro zamenjavo, ki jo lahko opravite tudi preko SMS sporočila.