Moje računovodstvo: personaliziran cenik računovodskih storitev

V računovodskem servisu Moje računovodstvo se zavedajo, da računovodstvo lahko temeljito vpliva na poslovanje podjetja ter njegovo uspešnost. Svoje storitve zato opravljajo odgovorno in strokovno, poleg dolgoletnih izkušenj z računovodskim vodenjem tako slovenskih kot tujih podjetij pa servis odlikuje tudi strankam prilagojen in personaliziran cenik računovodskih storitev.

Na spletni strani računovodskega servisa preverite, ali vam cenik računovodskih storitev ustreza, ter zaprosite podjetje za individualizirano ponudbo, prilagojeno vam in vašim potrebam.

Razbremenite se administrativnih obvez

Imate manjše podjetje, ste samostojni podjetnik ali pa občasno opravljate popoldansko dejavnost in ne želite dragocenega časa ter energije izgubljati za vsakomesečno vodenje evidenc svojega poslovanja? Se vam kljub natančnosti in pozornemu branju navodil zgodi, da tu in tam naredite kakšno napako, ki jo vaš zavod ali društvo nato drago plača? Ali pa vam številke preprosto ne ležijo in vas vodenje računovodskih evidenc spravlja v slabo voljo? Prepustite to delo raje kompetentnemu in zanesljivemu računovodskemu servisu, ki bo namesto vas vodil računovodske obveznosti, ter prihranite čas, preživet z računanjem, za vlaganje v rast svojega podjetja ali dejavnosti.

Bogate reference ter konkurenčni cenik računovodski storitev so poleg brezplačne optimizacije poslovanja podjetij ali samostojnih podjetnikov tiste, ki servis Moje računovodstvo postavlja v prednost pred ostalimi. Njihova odlika pa so tudi številne dodatne ugodnosti, ki jih ponujajo svojim strankam. Servis tako ne omogoča le ugodnega mesečnega najema programa Pantheon, za katerega boste odšteli manj kot 10€ mesečno, temveč stranke povsem brezplačno nauči tudi uporabe tega znanega in splošno razširjenega računovodskega programa ter proti plačilu vaše opravljanje z njim v prvih mesecih tudi nadzoruje.

V računovodskem servisu svoje računovodske storitve, vključene v cenik računovodskih storitev, nudijo različnim vrstam poslovnih subjektov – samostojnim podjetnikom in družbam z omejeno odgovornostjo kot tudi društvom ter zavodom. Nudijo vam pomoč pri knjiženju in izdelavi poslovnih poročil ter pri obračunih plač za vaše zaposlene (od obveščanja zaposlenih in pošiljanja plačilnih list do obračuna nadomestil, izračuna davkov, prispevkov ter zavarovanja vaših zaposlenih) ter svetujejo pri obveznostih, vezanih na davčno zakonodajo. V cenik računovodskih storitev je po dostopnih cenah vključena tudi pomoč zasebnikom ter samozaposlenim po drugih pogodbah, kot sta podjemna ali avtorska pogodba, ter svetovanje pri obračunu socialnih prispevkov. Prednost servisa pa ni le dostopnost in prilagodljivost vseh storitev, ki jih nudijo, temveč tudi možnost izvajanja storitev neposredno na lokaciji podjetja stranke.

Cenik računovodskih storitev, prilagojen posamezniku in podjetjem

Ključna prednost servisa je poleg raznovrstnih storitev, ki jih ponujajo, predvsem individualiziran pristop do vsake posamezne stranke, prilagojen potrebam in poslovanju tako samostojnih podjetnikov kot večjim družbam. Izstopa tudi po svoji konkurenčnosti in dostopnosti. Samostojni podjetniki bodo za enostavno knjigovodstvo, v katerega je vključena tudi izdelava zaključnih računovodskih poročil, mesečno odšteli zgolj 35€, manjša podjetja z do dvema zaposlenima 90€, večja podjetja pa bodo za kvalitetno in profesionalno vodenje računovodskih evidenc plačala od 100€ naprej. Natančno cenovno in prilagojeno ponudbo računovodskih storitev v podjetju pripravijo na podlagi poslovnega srečanja, na katerem stranke predstavijo svoje podjetje, dejavnost ter načine poslovanja, po analizi pridobljenih informacij pa računovodski servis pripravi personalizirano ponudbo za cenik računovodskih storitev, veljaven za izbrano podjetje.