Izkoristite vse prednosti sodobnih tiskalnikov

Ali vodite podjetje, ki zaradi velikega obsega dela ustvarja velike količine papirja? Ali pa delujete kot samostojni podjetnik, ki ima vsak dan opravka z izdanimi in prejetimi računi? V vsakem primeru za optimalno opravljanje svoje dejavnosti potrebujete učinkovite tiskalniške rešitve. Poslovanje v sodobnem času postaja vedno bolj kompleksno tudi za majhna podjetja. Ni dovolj le kopiranje in tiskanje, temveč tudi skeniranje, faksiranje in elektronsko pošiljanje. Zato je priporočljivo imeti na razpolago barvni laserski multifunkcijski tiskalnik za vse vaše potrebe.

Za še bolj poenostavljeno poslovanje pa je odlična rešitev MYQ Kyocera sistem, ki vam omogoča še številne druge funkcije, kot na primer varovanje kopirnih opravil in obračunavanje. Več informacij o vseh funkcijah, ki jih ponuja MYQ Kyocera, boste našli na spletnih straneh podjetja Anderwald.

Potrebujete nov barvni laserski multifunkcijski tiskalnik?

Če iščete zmogljiv in zanesljiv barvni laserski multifunkcijski tiskalnik, lahko izbirate med priznanimi in uveljavljenimi svetovnimi znamkami, kot je Konica Minolta. Na voljo vam je širok izbor naprav različnih zmogljivosti in hitrosti. Tako se lahko odločite za napravo, ki vam omogoča izdelavo 30 strani na minuto s trdim diskom (HDD) 256 GB in spominom 8.192 MB. Ravno tako lahko uporabljate še druge funkcije, kot so spenjanje, sortiranje, luknjanje, grupiranje in podobno.

Zmogljivejši modeli vam lahko natisnejo in skopirajo do 55 strani na minuto, medtem ko najzmogljivejši modeli zmorejo tudi do 73 oziroma 83 strani. Tako zmogljiv barvni laserski multifunkcijski tiskalnik je tudi robustnejši in dražji. A vsebuje sestavne dele z dolgo življenjsko dobo, tako da zagotavlja najvišjo stopnjo zanesljivosti in učinkovitosti. Za maksimalni izkoristek vseh prednosti večnamenskih naprav pa je vsekakor vredno razmisliti o vsestranski rešitvi, ki vam jo omogoča MYQ Kyocera.

Poiščite barvni laserski multifunkcijski tiskalnik za vse vaše potrebe

V primeru, da se vam ne zdi smiselno vlagati v novo napravo, imate tudi druge možnosti. Predvsem je med podjetji vse bolj priljubljena možnost najema izbrane naprave po ugodnih pogojih. Lahko pa se odločite tudi za nakup na obroke brez obresti ali pa za nakup z vzdrževanjem. Številni različni modeli so na voljo po posebnih cenah, za katero se lahko dogovorite s ponudnikom. Če vas zanima, kateri barvni laserski multifunkcijski tiskalnik je na voljo v okviru posebne ponudbe, obiščite spletno trgovino Anderwald.

Za vse, ki potrebujete bolj vsestransko rešitev, ki vam bo bistveno poenostavila poslovanje, je priporočljiv MYQ Kyocera. Ta posebna rešitev omogoča opravljanje številnih različnih opravil, od upravljanja skeniranja, lokalnega tiskanja, varovanja kopirnih in drugih opravil ter grafičnega poročanja in kreditnega obračunavanja.

Kaj vse zmore MYQ Kyocera sistem?

Gre za posebno rešitev, ki ima kot edina izmed vseh tovrstnih naprav na tržišču vključen tudi servisni modul. Ta omogoča številne dodatne opcije v primerjavi z navadnimi napravami. Mednje spada upravljanje skeniranja, ki zelo poenostavi mrežno skeniranje. Uporabnik se prijavi in opravi skeniranje, MYQ Kyocera pa ustvarjeno datoteko shrani v uporabnikovo mapo oziroma jo lahko tudi pošlje na njegov elektronski naslov. Tako ni potrebno nenehno iskanje elektronskega naslova po imeniku.

Pri kopiranju je potrebna prepoznava uporabnika, saj brez MYQ Kyocera blokira nadzorni panel. Po končanem opravilu se mora uporabnik odjaviti, na njegov uporabniški račun pa naprava shrani število narejenih kopij. Na tak način je omogočen popoln nadzor vseh kopiranih dokumentov.