Gradnja zidanega bazena ali plastičnega?

Ste si zamislili doma bazen, pa ne veste ali bi se odločili za zidanega ali plastičnega? Gradnja zidanega bazena je zagotovo bolj priporočljiva, saj bo zidani bazen uporaben dlje časa od plastičnega. Je pa tudi res, da je gradnja bazena iz plastike cenejša kot, če si omislite zidanega. Ampak, kljub ceni in času izdelave, se bolj splača zidani bazen, saj če boste strošek porazdelili na leta uporabe, boste kaj hitro ugotovili da je gradnja bazena iz plastike dražja od zidanega. Kaj je vam bolj pomembno, da boste lahko vi in še vaše naslednje generacije uživale v bazenu ali zgolj, da boste čim ceneje prišli skozi? Pojdite po nasvet v podjetje Aquagrad, z veseljem bodo odgovorili na vaše sleherno vprašanje.

Namembnost bazena ali cena?

Ko je v vprašanju gradnja bazena, se morate najprej odločiti za kateri namen se bo bazen uporabljal. Namreč ni vseeno ali ga boste uporabljali zgolj za sprostitev ali pa vam bo služil za konkretnejšo rekreacijo. Ker pa je na to vprašanje težko dogovoriti, saj niti vi ne morete vedeti, kaj si boste želeli čez leto dni, vam toplo priporočamo, da se odločite, da se za vas opravi gradnja zidanega bazena. Namreč, zidani bazen ima dolgotrajnejšo življenjsko dobo od plastičnega. Je res, da je gradnja bazena iz plastike cenejša, ampak če se vse skupaj preračuna na leta uporabe, kaj kmalu pridemo do zaključka, da je zidani cenejši.

Gradnja bazena

Pri podjetju Aquagrad imajo zaposlene vrhunske strokovnjake, ki vam bodo znali svetovati ali je za vas bolj primerne plastični ali zidani bazen ali pa celo bazen iz kakšnega tretjega materiala. Vse kar morate vi storiti je, da strokovnjaku, ki vas bo obiskal poveste kakšne so vaše želje in potrebe. V kolikor si želite bazena zgolj zato, da ga imate, bo zagotovo dovolj plastični. Ampak, pri tem morate razmisliti tudi o tem kako dolgo naj bo bazen pri vaši hiši. To pa je glavni razlog, zakaj gradnja bazena ni tako enostavna zadeva in zakaj jo zaupati tistemu, ki ve kaj dela.