Z VIP prevozi Agio podjetja na poroko, potrebujete?

Želite imeti na poročni dan prav posebni prevoz? Želite, da bi bil ta prevoz nekaj posebnega? Storitev VIP prevozi Agio podjetja omogočajo, da si za ta za vas posebni dan izposodite visoko cenovni avtomobil znamke BMW, pa še več, ne boste si izposodili zgolj avtomobila, ampak super vozilo skupaj s profesionalnim voznikom, ki bo mladoporočenca vozil kamor koli bo potrebno in toliko časa dokler bo to potrebno. Dejstvo je, da bo poročni dan z VIP prevozi popolnejši in predvsem, da bo vožnja po vseh postojankah, ki jih ženin in nevesta opravita na ta dan, bolj udobna in prijetna, predvsem pa zelo varna.

Storitev VIP prevozi Agio podjetja pa ni primerna zgolj na poročni dan, ampak lahko svojo drago presenetite tudi s povabilom na posebno večerjo v dvoje, na katero se odpeljeta z luksuznim BMW-jem

Sigurno bo nekaj posebnega, če boste za vašo obletnico poroke najeli super luksuzno vozilo znamke BMW 5, BMW 7, BMW X5 ali BMW X6 skupaj s profesionalnim voznikom ter se bosta vi in vaša draga tako odpeljala na prav posebno lokacijo, kjer bosta v intimni idili podoživela vajino poročno noč. Že zaradi storitve VIP prevozi bo ta dogodek nekaj posebnega, kaj šele zaradi mesta kamor se bosta odpeljala. VIP prevozi pa so zelo primerna storitev, da jo uporabite tudi kadar koli med letom, ko želite svojo drago ali svojega dragega prijetno presenetiti in ga oz. jo odpeljati na vajino posebno mesto, kjer bosta preživela čudovit romantičen večer ter se potem tudi varno in brez skrbi pripeljeta nazaj domov, saj bo za prevoz v obe smeri poskrbel diskretne, poslovno odgovoren in zanesljiv profesionalni voznik, ki ga najamete skupaj z vozilom, če se odločite za fantastično storitev VIP prevozi. Vsa vozila, ki jih je mogoče najeti v okviru storitve VIP prevozi so mlajša od enega leta in tehnično povsem brezhibna ter opremljena z najnovejšo luksuzno tehnologijo, tako da je vožnja z njimi dejansko zelo udobna in prijetna.