Varen nakup in ugoden uvoz avtomobilov

Se vam je pokvaril avto in bi radi kupili rabljenega? Razmišljate o nakupu v tujini? Če bi radi kupili rabljeno vozilo v tujini, si ga zdaj lahko preprosto naročite. Izbrani posrednik, ki vam lahko uredi ugoden uvoz avtomobilov, pa vam bo uredil še vse potrebno, da bo izbrano vozilo na varen način prišlo do vas. Prednost pri tem je, da si naročite prav tisti model, ki si ga želite, in ga nato tudi dobite.

Če vseeno ne boste preveč pogosto potrebovali prevoznega sredstva, bo morda najem vozil boljša izbira za vas. Če se nahajate v Ljubljani oziroma v bližnji okolici, lahko na zelo preprost način najamete prevozno sredstvo, ki vam ustreza, po uporabi pa ga preprosto pripeljete nazaj.

Za uvoz avtomobilov iz tujine vam ni treba v tujino

Z izkušenimi strokovnjaki lahko na povsem preprost in zelo transparenten način kupite svojega jeklenega konjička, ki ga želite imeti. Kako poteka postopek? Povsem enostavno. Za začetek lahko preprosto izpolnite obrazec z vsemi potrebnimi podatki, kjer med drugim navedete tudi želeni model in okvirno ceno, ki ste jo pripravljeni zanj plačati.

Nato vam bo ponudnik posredniških storitev pri prodaji poiskal vsaj tri primerke, ki ustrezajo vašim željam in so primerno ohranjeni. Poleg tega bo poskrbljeno, da bo skrbno preverjeno njihovo trenutno stanje, saj je za uspešen uvoz avtomobilov izredno pomembno, da so v primerno ohranjenem stanju in pripravljeni za pot iz tujine v Slovenijo.

Možen je ugoden uvoz avtomobilov iz večine evropskih držav

Obstaja tudi možnost, da sami v tujini poiščete določen vam všečen model in sporočite posredniku, katerega želite. Ta vam bo nato pomagal preveriti vse podatke in ga uvoziti iz tujine. Pri tem vam bodo poslali tudi najaktualnejše fotografije, ki bodo odražale dejansko stanje in tudi vse ostale podatke, vključno z zgodovino konkretnega avtomobila.

Tako boste lahko povsem brez skrbi in nepotrebnega stresa sami izbrali za vas ustrezen avto, ki bo bolje ohranjen in z boljšo opremo, kot enakovreden model iz Slovenije. Uvoz avtomobilov je možno izvesti iz večine evropskih držav, kot so na primer Italija, Avstrija, Belgija in Nemčija ter ostale.

Za občasne in posebne prevoze je najem vozil boljša izbira

Za vse tiste, ki niste lastniki štirikolesnikov in raje uporabljate javni prevoz ali kolo, je za posebne priložnosti najustreznejša rešitev najem vozil, ki se vam bo zagotovo bolje splačal. Najem vozil manjše velikosti vas namreč ne bo stal več kot trideset evrov, ob tem pa velja omeniti, da ugodna cena ne pomeni, da je prevozno sredstvo slabše ohranjeno. Najkakovostnejši ponudniki, katerih glavna storitev je najem vozil, vam bodo omogočili uporabo prevoznih sredstev, mlajših od enega leta z nizkim številom prevoženih kilometrov.

V primeru, da imate večjo družino in bi se radi vsi skupaj odpeljali na krajši izlet ali na morje, so vam na voljo tudi karavani in večji družinski enosprostorci. Tudi za te velja, da niso starejši od enega leta.

Za prevoz oseb ali tovora so včasih za najem vozil mogoče bolj primerni kombiji. Tudi te je možno najeti. Na srečo obstajajo ponudniki, ki vam ne bodo zaračunavali stroškov po količini prevoženih kilometrov in se ti ne obračunajo dodatno. Tako boste nedvomno svoje opravke in potrebne prevoze opravili popolnoma brezskrbno.