Koga izbrati za krovstvo in katere strešne kritine?

Krovstvo je zelo razširjena panoga, zato strokovnjaka, ki bo na vaši hiši zamenjal strešne kritine ni prav enostavno izbrati. Predlagamo, da si ogledate res zelo široko ponudbo na internetu ter izberete 3 strokovnjake za krovstvo in 3 različne strešne kritine ter nato vsakemu izmed ponudnikov za krovstvo pošljete enaka vprašanja in enako naredite tudi s ponudniki za strešne kritine. Na podlagi njihovih odgovorov se nato odločite ali boste sploh šli k vsem trem na ogled njihove ponudbe ali se boste že kar takoj odločili za tistega, ki bo po vašem mnenju svoje delo opravil najbolj po vašem okusu ter za vas po sprejemljivi ceni.

V prvi vrsti naj vas zanimajo reference ponudnika

Podjetje Libela group ima zelo dobre reference in zato je za mnoge prva izbira, ko se odločajo koga naj najamejo za krovstvo, njihove reference poiščite na spletni povezavi https://www.libelagroup.si/kaj-delamo/krovstvo/. Strešne kritine, ki spadajo med najboljše na svetu pa poiščite pri podjetju Gerard, njihovo ponudbo pa si lahko ogledate na povezavi https://www.gerardroofs.si/sl/. Kot napisano že zgoraj pa ti dve podjetji nista edini ponudnik svojih storitev na slovenskem trgu, zato ni nujno, da sta za vas najprimernejša izbira, sta pa zagotovo med najboljšimi ponudniki, ki jih slovenski trg premore, zato smo prepričani, da se ne boste odločili narobe, če boste izbrali njih. Vseeno pa preverite tudi njihovo konkurenco, morda pa se vseeno vi odločite za koga drugega.

Ne dovolite, da vam skozi streho uhaja denar

V kolikor krovstvo ni opravljeno tako kot je treba in če niso izbrane prave strešne kritine, je več kot logična posledica, da vam bo skozi streho uhajal denar. Namreč, v kolikor v prvi vrsti izolacija ni narejena tako to to zahtevajo zelo strogi standardi, vam bo toplota iz hiše uhajala ves čas, kar posledično pomeni višji strošek ogrevanja. Ja, rekli boste, da so najboljši strokovnjaki za krovstvo dragi in da se poceni strešne kritine ne da dobiti. Ste prepričani? Preverite ponudbo zgoraj omenjenih podjetij in presenečeni boste kako je njihove cena zelo konkurenčna, poleg tega pa je njihova storitev na izredno visokem nivoju, zato je krovstvo, ki ga izvaja podjetja Libela group in strešne kritine podjetja Gerard pravzaprav izredno poceni, če gledamo na razmerje med ceno in kvaliteto. Vsekakor pa boste ta denar precej hitro dobili nazaj, saj vam ne bo več uhajal skozi streho.

Naročite brezplačen ogled

Oba omenjena ponudnika nudita brezplačen ogled vašega objekta na katerem želite, da se opravi krovstvo in namestijo strešne kritine, ob katerem boste deležni tudi brezplačnega nasveta vrhunskega strokovnjaka. Vse kar morate storiti je, da stopite v kontakt z njimi ter se dogovorite za datum in uro brezplačnega ogleda. K vam bo prišel njihov strokovnjak, katerega boste lahko vprašali vse kar vas zanima. Sam pa vam bo svetoval o načinu njihovega dela, pomagal izbrati prave materiale glede na lokacijo vašega objekta in pojasnil vse ostale podrobnosti. Namreč, ni vseeno ali vaš objekt stoji v primorski ali gorenjski regiji ali kje drugje. Namreč, vsako podnebje zahteva svoje materiale, saj je za pravo izbiro ključnega pomena kakšnim vremenskim vplivom bo podvržena streha.