Epoksi tlaki in kapilarni dvig s podjetjem Habat

Ste že kdaj naleteli na podjetje Habat? Gre za podjetje, ki nudi široko paleto storitev, ko pridemo do zaključnih del v gradbeništvu oziroma do raznih slikopleskarskih storitev, storitev na področjih zaščite tal in ostalega. Podjetje Habat namreč deluje že več kot 25 let in to zelo uspešno. Poleg storitev, s katerimi je podjetje zaživelo in po katerih je poznano, pa se danes osredotoča tudi na dodatne storitve, med katere zagotovo sodijo tudi epoksi tlaki in kapilarni dvig.


Danes bomo pozornost usmerili predvsem na epoksi tlake in kapilarni dvig, saj sta to dve storitvi, ki smo jih mi potrebovali v zadnjem času. Ko smo se odločili, da bi naša tla zaščitili z epoksi tlaki in da bi dvignili kvaliteto ter vzdržljivost objekta tudi s kapilarnim dvigom, smo obiskali splet, kjer smo kmalu naleteli na spletno stran podjetja Habat in prebrali ponudbo, katera nas je tudi povsem navdušila.

Kako smo bili zadovoljni s podjetjem Habat?

Tako kapilarni dvig, kot epoksi tlaki, so nas navdušili. V začetku nas je navdušilo že samo prijazno osebje, ki nam je v okviru kapilarnega dviga in epoksi tlakov tudi svetovalo in nas tako usmerilo na pravo, optimalno pot za naš objekt.

Celotna storitev epoksi tlakov in kapilarnega dviga je potekala tako, kot smo se dogovorili. Torej glede na dogovorjen termin, potek, tehniko, ceno in vse ostalo. Tako lahko rečemo, da danes tudi vam v primeru potrebe po kapilarnem dvigu in epoksi tlakov priporočamo, da se obrnete na podjetje Habat.